Alternatív nyirokmasszázs

letöltésAjánlott:

  • méregtelenítő folyamatok támogatására, cellulit csökkentésére
  • betegségmegelőzésre, fizikai közérzet javítására
  • lelki, fizikai trauma enyhítésére (felszabadul)
  • idegesség, alvászavar, koncentráció zavar, túlfeszült idegrendszer oldására

Gyengéd, ismétlődő mozdulatokból áll, mely a nyirokkeringés irányát követi. A masszázs alternatív jellegét a hatékonyságot növelő reflex- és akupresszúrás pontok kezelése adja. A masszírozás ütemét megfelelő zene biztosítja, mely segíti az Ön tökéletes ellazulását.

Illóolajos masszázsról beszélünk, a használt illóolajok a nyirokkeringést segítik és gondoskodnak a relaxált állapotról is.

A nyirok- és a vérkeringést a bőr és a kötőszövet masszírozásával élénkítjük, így aktiválódik az immunrendszer, intenzívebbek sejt- anyagcsere folyamatok. Lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására, elszállítására.

Csökkenti a cellulitot, a szöveti ödémákat, mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Hat a vénákra is, általános közérzetjavító, relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

Rendszeresen érdemes alkalmazni. Akár minden nap is lehet, nincs káros mellékhatása. Ahhoz, hogy látható, tapintható eredményt tudjunk felmutatni, több kezelés szükséges. Egy erősen elsalakosodott testet, vízzel telítődött testrészt nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani.


Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.