Schüssler tanácsadás, arcdiagnosztika

 

arcdiagnosztika2

A módszer Dr. Schüssler homeopátiás orvostól ered. Schüssler doktor megfigyelte, hogy a sejtanyagcsere-folyamatokban résztvevő 12 alap ásványi só hiánya, felszívódási, beépülési zavara betegségeket eredményezhet. Észrevette azt is, hogy amikor az egyensúly helyreáll, bizonyos betegségek rendeződnek.

Egy kis tavaszi aktualitás:  Ahogy bizonyos betegségeknek, egyensúlyzavaroknak a helyreállítását, úgy a méregtelenítési folyamatokat is támogatni tudja a megfelelő Schüssler-só kúraszerű alkalmazása. Schüssler doktor sóival Ön stimulálhatja szervezete tavaszi felfrissülését is. Forduljon hozzám tanácsért!


“Betegséged az arcodra van írva”

Miért Schüssler és miért arcdiagnosztika?
Az ásványi sók hiányáról  jól látható, arcunkra írt jelekkel üzen nekünk a szervezetünk. (Ezek a jelek: barázdák, ráncok, elszineződések, fénylések.) A képzett, gyakorlott szem egyértelműen tud olvasni ezekből az arcdiagnosztikai jelekből.
A hiányállapot rendezésére  a Schüssler-sók megfelelő kombinációját kezdjük el kúraszerűen szedni. A sók, mint egy építésvezető, irányt mutatnak szervezetünknek, hogy mit, mikor, hova építsen be, sehítve ezzel a gyógyulást, betegségmegelőzést.

Előnye még a módszernek, hogy bármilyen kezeléssel együtt alkalmazható. Nagyon kevés az ellenjavallat, várandós nők, szoptatós anyukák is bátran szedhetik.

Néhány állapot, amiben javulást várhatunk a Schüssler-sók szedésétől (a teljesség igénye nékül):
tavaszi méregtelenítés, fogyókúra, akut gyulladásos betegségek (pl.: influenza, hólyag- és gyomorhurut, nátha) érelmeszesedés, visszér, aranyér, herpesz, idegesség, kimerültség, ízületi panaszok, görcsös fájdalmak (menstruációs is), szénanátha,  terhességi hányás, vérszegénység, gyomorpanaszok, epepanaszok, sérülés (ficam, rándulás, vérömleny), változókori panaszok, túlsúly, stb.

Tudja meg, mi van az “arcára írva”!
Az arcdiagnosztikai eljárás kb. 30 percet vesz igénybe. Az eredmény értékelését követően Önnek nincs más dolga, mint 2-3 hónapig szedni a megadott Schüssler-sókat.
Várom Önt szeretettel “arcolvasásra”!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.