Schüssler tanácsadás, arcolvasás

 

arcdiagnosztika2

A módszer Dr. Schüssler homeopátiás orvostól ered. Schüssler doktor megfigyelte, hogy a sejtanyagcsere-folyamatokban résztvevő 12 alap ásványi só hiánya, felszívódási, beépülési zavara betegségeket eredményezhet. Észrevette azt is, hogy amikor az egyensúly helyreáll, bizonyos kibillent állapotok rendeződnek.

Egy kis tavaszi aktualitás:  Ahogy egyes egyensúlyzavaroknak a helyreállítását, úgy a méregtelenítési folyamatokat is támogatni tudja a megfelelő Schüssler-só kúraszerű alkalmazása. Schüssler doktor sóival Ön stimulálhatja szervezete tavaszi felfrissülését is. Forduljon hozzám tanácsért!


Miért Schüssler és mit mutat nekünk az arc?
Az ásványi sók hiányáról  jól látható, arcunkra írt jelekkel üzen nekünk a szervezetünk. (Ezek a jelek: barázdák, ráncok, elszineződések, fénylések.) A képzett, gyakorlott szem egyértelműen tud olvasni ezekből az arcon lévő jelekből.
A hiányállapot rendezésére  a Schüssler-sók megfelelő kombinációját kezdjük el szedni. A sók, mint egy építésvezető, irányt mutatnak szervezetünknek, hogy mit, mikor, hova építsen be, sehítve ezzel a közérzetjavítást, betegségmegelőzést.

Előnye még a módszernek, hogy bármilyen módszerrel együtt alkalmazható. Nagyon kevés az ellenjavallat, várandós nők, szoptatós anyukák is bátran szedhetik.

Néhány állapot, amiben javulást várhatunk a Schüssler-sók szedésétől (a teljesség igénye nékül):
tavaszi méregtelenítés, fogyókúra, akut gyulladásos panaszok (pl.: influenza, hólyag- és gyomorhurut, nátha) érelmeszesedés, visszér, aranyér, herpesz, idegesség, kimerültség, ízületi panaszok, görcsös fájdalmak (menstruációs is), szénanátha,  terhességi hányás, vérszegénység, gyomorpanaszok, epepanaszok, sérülés (ficam, rándulás, vérömleny), változókori panaszok, túlsúly, stb.

Tudja meg, mi van az “arcára írva”!
Az állapotfelmérés az arc jeleiből kb. 30 percet vesz igénybe. Az eredmény értékelését követően Önnek nincs más dolga, mint 2-3 hónapig szedni a megadott Schüssler-sókat.
Várom Önt szeretettel “arcolvasásra”!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.